• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Oppnevning av meddommer,lagrettmedlemmer, skjønnsmenn og medlem av forliksråd

Informasjon

Kommunestyret skal oppnevne følgende grupper av meddommere til tingretten og lagmannsretten for perioden 01.01.2025 – 31.12.2028.

• Meddommere til lagmannsretten
  • Meddommere til tingretten
  • Jordskiftemeddommere til jordskifteretten

I tillegg skal kommunen fremme forslag på skjønnsmedlemmer som velges av fylkeskommunen/fylkestinget, og medlemmer til kommunalt forliksråd.

Dette er en viktig oppgave som har stor betydning, ikke minst for den tiltalte i straffesaker. Det å være meddommer i tingretten eller lagmannsretten kan være en meget interessant oppgave og er et viktig samfunnsansvar. Kommunen søker deg som kunne tenke deg å engasjere deg i en eller flere av disse vervene.

Ønsker du å stille til valg eller har forslag på aktuelle kandidater, ta kontakt med oss.
Vi ønsker mangfold og oppfordrer kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelse.

Frist for å melde interesse eller fremme forslag på aktuelle kandidater må være kommet til kommunen innen 15.04 Kommunestyret vil foreta oppnevning av medlemmene senest i kommunestyrets møte i juni.

Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden

Utfylling og bruk

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader