• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon

Skjemautfylling

Krav om innsyn etter personopplysningsloven

Informasjon

Personopplysningsloven trådde i kraft 20. juli 2018 og regulerer hva virksomheter kan samle inn og hvordan de kan behandle, dine personopplysninger. Lovverket er vedtatt på grunn av EUs nye personvernforordning GDPR (General Data Protection Regulation), og gjelder i hele EU. 

Du har rett til å se alle opplysninger om deg selv som kommunen har registrert. Du kan lese mer om dine rettigheter på Datatilsynets sider: Rett til innsyn

Når kommunen har mottatt ditt krav om innsyn i henhold til personopplysningloven, skal kommunen gi svar uten ubegrunnet opphold og senest innenfor 30 dager.

Til informasjon vil ditt personnummer bli registrert for at kommunen skal kunne benytte seg av digital post ved svar. Ønsker du ikke dette kan du unnlate registrering i dette feltet.

Det er også andre lovverk som styrer retten til innsyn og kan ha betydning for kommunens svar på ditt krav om innsyn. Den nye personopplysningsloven sier også noe om unntak for innsyn.

Bekreftelse på informasjon
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden

Utfylling og bruk

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader